24 Ιανουαρίου 2012

To αποφάσισα.. θα αλλάξω επάγγελμα..!


Καλά όχι κι έτσι, αλλά τουλάχιστον άμα δω πως από τα υπόλοιπα δεν βλέπουμε χαΐρι, τότε θα καταλήξω να γίνω ζαχαροπλάστης.. Από μικρή μαγείρευα, αλλά δεν έφτιαχνα συχνά γλυκά, αν και ήμουν καλή. Πλέον τι σοκολατίνες, τι banoffee pie, σουφλέ σοκολάτας κ.α.
Έχουμε φτάσει στο σημείο να μου λέει με απειλητικό ύφος ο μικρός μου αδερφός να φροντίσω να φτιάξω σουφλέ σοκολάτας. Οκ, σημαίνει κάτι έκανα καλά αλλά όχι και έτσι βρε.. αδερφέ!!

Βέβαια και το γεγονός πως ακόμη δεν έχω βρει δουλειά με κάνει να θέλω να σπαταλώ τον χρόνο μου σε κάτι δημιουργικό που απολαμβάνουν κι άλλοι. Μακάρι να μην χαθεί αυτό το αίσθημα όταν βρεθεί κάτι, γιατί σε fast life τα έχουμε κάνει όλα. Fast food, fast service, fast sex, fast feelings.. Και δεν μου αρέσει.
Πολλές φορές το έχω συζητήσει με άτομα άνω των 50 όπως και η μητέρα μου.
Ότι εκείνοι στην ηλικία μας ήταν πιο ξέγνοιαστοι, πιο αισιόδοξοι και πιο χαλαροί. Πλέον βλέπεις τον 25άρη να κινείται σε fast mode ρυθμούς, με νεύρα και άγχος δίχως να έχει καν δημιουργήσει δικιά του οικογένεια. Να είναι απαισιόδοξος για το μέλλον.. και πως να μην είναι δηλαδή με αυτά που βλέπουμε.
Είμαι παρά 9 μέρες 29 χρονών και δεν έχω κάνει όσα δάνεια έχουν κάνει οι περισσότεροι. Ένα για το αμάξι μου και αναπολώ τις στιγμές που έπαιρνα τα Μ.Μ.Μ και ήμουν ξέγνοιαστη. Δε τα μπορώ τα δάνεια..! Εδώ ακούω για άτομα 20 χρονών με 2 και 3 δάνεια και για μεγαλοποσά μιλάμε. Εγώ ούτε σύνδεση για το κινητό δεν έχω. Δεν ξέρω μπορεί σε αυτό να φταίει και η Υδροχοική μου φύση που δεν μπορεί εύκολα να δένεται σε κάποιες καταστάσεις.
Σε πολλά λειτουργώ λες και μόλις έχω βγει από την εφηβεία. Αντιδρώ. Δεν μπορώ τον οτινανισμό . Την απάθεια. Που ο καθένας κάνει ότι θέλει λες και είναι το κέντρο του κόσμου. Ξύπνα φιλαράκι, όσα λεφτά και να έχεις, ότι αμάξι και να οδηγείς αυτό δε σε κάνει περισσότερο άνθρωπο από τους υπόλοιπους. Αυτό δεν έχουν καταλάβει εδώ.
Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε για να βρούμε ένα καλύτερο μέλλον. Να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας. Διαφορετικά θα καταλήξουμε να κυνηγάμε αυτό που είναι προσοδοφόρο ακόμη κι αν είναι ένας αργός θάνατος. Και αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ. Όχι ακόμη. Μπορεί να παίζει ρόλο το ότι δεν έχω γίνει γονιός και δεν υπάρχει λόγος να παλέψω για κάποιον όσο κι αν αυτό δεν με γεμίζει. Αλλά ελπίζω να βρω αυτό που ψάχνω. Όσο απαισιόδοξη και να είμαι κάποιες φορές, πάντα ελπίζω. Και αυτο με βοήθησε να συνεχίσω.

Oπότε αυτό που έχω να κάνω είναι να προσπαθήσω και να ελπίζω για το καλύτερο. And I will!

16 Ιανουαρίου 2012

The versatile blogger


Eυχαριστώ την PiChunTeR από το http://pichunter-sky-is-the-limit.blogspot.com για το βραβείο του versatile blogger.
Είπα να το βάλω σε αυτό το blog μιας και το έχω περισσότερο καιρό.

Σύμφωνα με το βραβείο πρέπει να πω 7 πράγματα για μένα.
Αν και το προηγούμενο πόστ ήταν παρόμοιο σας παρακαλώ ανεχτείτε με.. haha!!


1. Παρότι έχω blogger από το 2007, ξεκίνησα το 2011 να γράφω πιο τακτικά, γι' αυτό και τα λίγα άρθρα που έβαλα πριν από αυτό τα έχω διαγράψει.

2. Είμαι αναβλητική σε πολλά πράγματα. Ένας γνωστός μου έδωσε να διαβάσω ένα βιβλίο για άτομα που αναβάλλουν πράγματα και ακόμη δεν το έχω τελειώσει.. Το αφήνω για πιο μετά! Κάποιες φόρες λέω άφησε για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα.(ναι τόσο χάλια η κατάσταση μου)

3. Σπούδασα Ιταλική Φιλολογία για να δω στην πορεία ότι μου άρεσε σαν σπουδή, αλλά όχι να γίνω καθηγήτρια. Αντίθετα μετά τα είκοσι είδα πόσο πολύ αγαπώ να ασχολούμαι με το μακιγιαζ που πήγα και έκανα μαθήματα και πήρα δίπλωμα, και ψάχνω να κάνω και άλλα ειδικά μαθήματα πάνω στο θεατρικό μακιγιάζ.

4. Το όνομα μου το έχει κάνει τραγούδι ο Νταλάρας, και τότε που είχε πρωτοβγεί δε μπορούσα να το ακούω. Πλέον το έχω συνηθίσει, και το τραγουδάω και γω.

5. Είμαι series freak. Έχω ένα άλφα κόλλημα με τις ταινίες, αλλά με τις σειρές έχω κάψει ότι εγκεφαλικό κύτταρο υπάρχει.


6. Λατρεύω το τυρί. Με τα περισσότερα φαγητά το τρώω, ακόμη κι αν δε ταιριάζει. Ήταν η χαρά μου που πήγα Ελβετία και είχα να δοκιμάσω πολλά τυριά, άσχετο ότι 2-3 μου μύριζαν ποδαρίλα.

7. Θεωρώ πως είμαι ένας απαισιόδοξος άνθρωπος που σκέφτεται αισιόδοξα, ή ίσως και το αντίθετο. Απλά και στις πιο μαύρες μας στιγμές, πρέπει να βρίσκουμε κάτι το οποίο θα μας φτιάξει την διάθεση.


Πρέπει να δώσω σε 15 άτομα το βραβείο so here it goes. Αν ξέχασα κανέναν ζητάω συγνώμη.

1.http://www.drugstoreandbargainlover.com/
2.http://lovelyviolet5.blogspot.com/
3.http://www.christina77star.com/
4.http://fashionablerose.blogspot.com/
5.http://house-of-doll.blogspot.com/
6.http://argyrousa.blogspot.com/
7.http://makeupbymarias.blogspot.com/
8.http://mylovelybeauty.blogspot.com/
9.http://nataliesbeautyland.blogspot.com/
10.http://reaction--whatevermakesmehappy.blogspot.com/
11.http://drprasinada.blogspot.com/
12.http://blackrosedragonlady.blogspot.com/
13.http://mana-mia.blogspot.com/
14.http://saikkopad.blogspot.com/
15.http://smilitora.blogspot.com/

Ήθελα να βάλω και άλλα άτομα.. δεν πειράζει όμως.. next time!

12 Ιανουαρίου 2012

Τοp ten..

Και κανονικά έπρεπε να γράψω κατιτίς στο καινούριο ιστολόγιο που έφτιαξα, αλλά επείδη θέλει ώρα το άφησα για αύριο( btw πηγαίνετε διαβάστε το και πείτε μου γνώμες, I'm noob there)!
Mεγάλη πέραση έχει αυτές τις μέρες βλέπω το τοπ τεν, οπότε είπα να βάλω και γω τα δικά μου.


Top Ten, here it goes..

1. Αγαπημένη στιγμή: Όταν βρίσκομαι δίπλα σε άτομα που αγαπώ και περνάμε καλά.


2.Αγαπημένο φαγητο: Αντίθετα με τους περισσότερους δεν είμαι μεγάλος φαν του κρέατος. Λατρεύωωω μελιτζάνες με πατάτες γιαχνί. Κακό μου κάνει με το πρόβλημα στο στομάχι, αλλά το αγαπώ!

3.Αγαπημένο άρωμα: Θα έλεγα όταν κάνω μπάνιο με το Palmolive aromatherapy sensual. Το αγαπώω! Βέβαια αυτό που αγαπώ είναι να μυρίζω το άρωμα του αγαπημένου μου τώρα που είναι μακρυά. Μου έδωσε το άρωμα που πήγαινε να του τελείωσει και όποτε το μυρίζω, λέω το όνομα του και χαμογελώ. (Είμαστε στα μέλια, καταλάβετε με παρακαλώ)


4.Αγαπημένο γλυκό:
Λατρεύω σοκολάτα αλλά εδώ πρέπει να πω μηλόπιτα. Αν την πετύχεις.. με κέρδισες.

5.Αγαπημένο ποτο: Mα ο καφές βέβαια..!! Το τσιγάρο το έκοψα με ευκολία, αλλά ο καφές απλά ΔΕΝ κόβεται.

6.Αγαπημένο βιβλίο: Αρκετά δύσκολη ερώτηση.. αν και σαφώς άλλα είναι αγαπημένα μου, θα πω το The kite runner. To αγάπησα.

7.Αγαπημένη έξοδος: Όταν έχει ηλιόλουστη μέρα και πάω στην παραλία να απολαύσω τον καιρό. Είμαι παιδί του ήλιου.


8.Αγαπημένο τραγούδι:
Δύσκολα πολυ δύσκολα μου βάζεις.. οπότε θα βάλω ένα κομμάτι που υπεραγαπώ, ακόμη κι αν υπάρχουν καλύτερα του. Οasis - Wonderwall

9.Αγαπημένη σειρα: Friends & Married with children!!


10. Αγαπημένη διαδρομή:
Ημέρες Χριστουγέννων. Από το μετρό του Συντάγματος, περπατώντας στην Ερμού και να φτάνουμε Μοναστηράκι. Όσοι πήγατε Αγγλία θα πείτε σιγά τα ωά, αλλά δεν είναι τόσο η διαδρομή κάποιες φορές όσο οι αναμνήσεις.


Ποιο είναι το δικό σας Top ten? :)

8 Ιανουαρίου 2012

Αmusement Park

Όχι όχι δεν γράφω για κάποιο λούνα παρκ που πήγα τις προάλλες. Αυτό είναι το όνομα του νέου μου ιστολόγιου που θα έχει σχέση με την ομορφιά. Να δίνω και να παίρνω συμβουλές ομορφιάς.
Τώρα θα μου πεις γιατί το ονόμασα έτσι το blog. Γιατί όποτε πήγαινα σε κατάστημα καλλυντικών για μένα ήταν λες και πήγαινα σε λούνα παρκ. Χαιρόμουν σαν μικρό παιδί που ήμουν ανάμεσα σε τόσα παιχνίδια. Δεν το λές και λογικό ε?
Ε μην ανησυχείς, ούτε γω είμαι λογική. Οπότε μια χαρά μου ταιριάζει.
Οπότε άμα θέλετε δώστε μου ιδέες για τι να γράφω. Εγώ έχω ιδιαίτερο κόλλημα με τις σκιές και γενικά τα μάτια, οπότε πειραματίζομαι συνέχεια και μπορεί σε κάποια φάση να ανεβάσω και βίντεο.

Άμα με βαριέστε, τότε βρείτε μου δουλειά σε MAC ή Sephora και θα σας αφήσω ήσυχες μην ανησυχείτε!
Να περνάτε πάντα καλά, ότι κι αν κάνετε! :)

3 Ιανουαρίου 2012

Ηappy New Year, Happy New Year..


.. Όπως θα τραγουδούσαν και οι αγαπημένοι Abba(και μην ακούσω να πείτε κακιά κουβέντα γι' αυτούς).

Πως περάσατε τις γιορτές? Ξεκουραστήκατε, φάγατε και το γλεντήσατε?
Eδώ ήσυχα πράγματα, όχι ότι είχα και ιδιαίτερη διάθεση για περισσότερα. Από την στιγμή που απουσιάζει το ταίρι από κοντά μου, είμαι πιο ήσυχη. Και ναι είμαι από τα άτομα που ακούγανε Mariah και All I want for Christmas is you και αναστέναζα. Τι σου κάνει ο έρωτας..! Υπομονή και σύντομα θα γκεσταπίζω δίπλα του, όπως μου λέει κι αυτός.
Σκεφτόμουν μιας και ακολουθώ blogs μαγερικής(γιατί ναι μεν πάντα μαγείρευα καλά, αλλά με έχεις πιάσει ένα κόλλημα τελευταία) και ομορφιάς, να φτιάξω και εγώ ένα. Δεν ξέρω ακόμη αν το βάλω σε αυτό το ήδη παραμελημένο blogakion η θα είναι ένα καινούργιο.
Πάντως θα λέει για τις προσπάθειες να μου βγει καλό το σουφλέ σοκολάτας και το πως να βάζεις το eyeliner σωστά. Ε τι στο καλό έκανα τόσο καιρό μαθήματα? Να μην πω τις γνώσεις μου κι αλλού και να δουν πόσο σοφή είμαι? Ok ok εκτροχιάστηκα κάπως.. επανέρχομαι σε τάξη.
Αυτό είπα να κάνω τουλάχιστον στο blog μου. Τώρα με τα άλλα, στέλνουμε βιογραφικά μπας και βρούμε καμιά δουλειά γιατί πρέπει να μαζέψω λεφτά για συγκεκριμένο σκοπό!
Η μήπως να κάνω ότι έκανε μια κοπέλα στο twitter και άνοιξε λογαριασμό και της έβαζαν λεφτά όσοι ήθελαν γιατί ήθελε να πάρει νέο μίξερ? Ναι, καλά διάβασες και αυτό δεν είναι τίποτα..! Το καλοκαιράκι μέσω του twitter μια κοπέλα κατάφερε να μαζέψει λεφτά για να πάει Ινδία για να βρει θεραπεία για την αρρώστια που τόσα χρόνια την ταλαιπωρεί!Κοίτα εδώ .
Κάτι τέτοια βλέπω και χαίρομαι γιατί ότι και να λένε για social networking κλπ κάπου μας έχει βοηθήσει.
Εσείς αλήθεια τι διαφορετικό η καινούριο θέλετε να κάνετε τώρα με την νέα χρονιά?