21 Δεκεμβρίου 2011

If you can't avoid it, enjoy it.

Και που λες αγαπητέ ακροα.. εε αναγνώστη εδώ και 2 μέρες που έχω πάλι ιντερνέτ έκατσα και μελετούσα με τις ώρες να δω τι δώρο θα κάνω στην Sike .Δυσκολεύτηκα μπορώ να σου πω αρκετά, γιατί φαίνεται για ένα άτομο που ξέρει τι θέλει, και της πέτυχα εγώ ο Υδροχόος που είμαι στην κοσμάρα μου.
Και αποφάσισα τι θα της κάνω δώρο.. ένα ταξίδι! Στην αρχή σκεφτόμουν τα συνηθισμένα Ιταλία, Γαλλία κλπ, αλλά κάτι τέτοιο αξίζει στην πραγματικότητα να συμβεί.
Οπότε αφού εδώ το σηκώνει η τσέπη μου αποφάσισα να της κάνω δώρο 2 ταξίδια! Το πρώτο θα είναι στο.. τα τα ρα τααα.. Machu Picchu




Tώρα θα μου πεις τι στο καλό θα κάνεις εκεί?

Η αρχαία πόλη Μάτσου Πίτσου στο νότιο Περού είναι το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα του πολιτισμού των Ίνκα, που χάθηκε με απότομο τρόπο και που η εξέλιξη του ήταν και θα παραμείνει θέμα συζήτησης.
Βρίσκεται 2.430 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, στη μέση ενός τροπικού δάσους στο βουνό, σε ένα εξαιρετικά όμορφο περιβάλλον. Ιδανικός προορισμός αν θέλετε να προσθέσετε και μια δόση μυστήριο στην απόδραση σας.
Τώρα αν με κάτι τέτοιο νιώθεις πολύ Indiana Jones και εσύ ένα ταξιδάκι να χαλαρώσεις ήθελες βρε παιδί μου, τότε θα προτιμήσεις καλύτερα το 2ο ταξίδι το οποίο είναι προς Koύβα..!





Noμίζω δεν χρειάζεσαι να γράψω κάτι γι' αυτό το μέρος. Και αντί για Enjoy the silence που λένε και οι Dεpeche Mode, enjoy the music and relax. Και βγάλε έστω και φανταστικές φωτογραφίες για να τις βλέπεις όταν επιστρέψεις στην καθημερινότητα της Κύπρου.

Δεν ξέρω κατα πόσο σου άρεσαν αλλά αν δεν τα θες τα παίρνω εγώ τα δώρα.. :P
Να έχεις Καλά Χριστούγεννα και μακάρι η νέα χρονιά να σου φέρει ότι επιθυμείς! Υγεία και ευτυχία πάνω απ'όλα! :)



4 σχόλια:

Sike είπε...

ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF ARF!!!!!! SPOT ON!!!

*bow*

Neerie είπε...

πάρμε μαζίν σου Sikeeee
εγώ εν έχω δώρον :(

Πρασινάδα είπε...

καμε τα 3 τα εισητήρια!!!!!!

Neraida είπε...

wow!!! πολλά πετυχημένο δώρο!!!!


Και το matsu pitsu είναι γνωστό για τα έντονα ενεργειακά του πεδία...

οπόταν.... άμα επιστρέψει... τέλλεια εν θα την συνάουμεν χιχιχι