25 Οκτωβρίου 2012

I'm watching you..

Yeah, it's me! Shocked huh?
 Nαι έχω χαθεί τελευταία, αλλά όποτε μπορώ διαβάζω τα νέα των περισσοτέρων στην μπλογκόσφαιρα.
To ότι δεν δουλεύει κανείς δεν σημαίνει ότι κατ ανάγκην κάθεται. Τρέχαμε για τα βαφτίσια του αλήτη του ανιψιού που με κάνει ότι θέλει.. και να φανταστείτε ακόμη δεν μιλάει και περπατάει(6,5 μηνών)! Να έχω εξωτερικές δουλειές και μέσα σε αυτά να κοιτάω για εργασία και να στέλνω βιογραφικά. Και να αποθαρρύνομαι μέρα με την μέρα περισσότερο. Γιατί μόνο για σκουπιδιάρη δεν έχουν ζητήσει να ξέρουμε Ρώσικα. Και δεν φταίει κανείς άλλος από τους εργοδότες. Αλλά δεν θα ανοίξω θέμα για αυτό. Γιατί απλά σκέφτομαι να φύγω από δω πλέον. Γιατί οι περισσότεροι που ξέρω θέλουν να φύγουν, και κανείς πια δεν νιώθει ότι είναι εκεί που ανήκει.
  Και επιτέλους ήρθε το φθινόπωρο και εδώ! Ακόμη και γω που λατρεύω το καλοκαίρι, δεν μπορούσα να το ανεχτώ άλλο, και μου δημιουργούσε και πρόβλημα με το ήδη σακατεμένο στομάχι. Εδώ ήταν η πρώτη φορά που δεν άντεχα το μαλλί μου και σκεφτόμουν να γίνω σαν την Demi Moore στο G.I Jane. Eυτυχώς την γλίτωσα.. γιατί δεν μου πάει και το κοντό βρε αδερφέ!
 Φθινόπωρο καλωσόρισες και σε μας!!
Ζεστά ροφήματα(καφές decaf και αυτό μια στο τόσο), βιβλία, ταινιούλες στα ζεστά και βόλτες στην παραλία(btw πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μια βόλτα στην μαρίνα Λεμεσού, ανοίξανε ένα σημείο και είναι υπέροχα).
Και καλή μουσική. Γιατί ότι προβλήματα και να έχεις, τα ξεπερνάς έστω και για λίγο με καλή μουσική.




P.S. Όποιος/α έχει καμιά καλή συνταγή me crumble apple pie να στείλει παρακαλώ. Ότι κι αν γίνει κοιλιόδουλη δεν παύω να είμαι! :)




1 σχόλιο:

serenata είπε...

Καλώς την!!!
Μα τι έχετε πάθει όλοι με το φθινόπωρο και το χειμώνα φέτος;
Μόνο σ'εμένα δεν αρέσουν;!!
Φιλάκι:)