3 Ιανουαρίου 2012

Ηappy New Year, Happy New Year..


.. Όπως θα τραγουδούσαν και οι αγαπημένοι Abba(και μην ακούσω να πείτε κακιά κουβέντα γι' αυτούς).

Πως περάσατε τις γιορτές? Ξεκουραστήκατε, φάγατε και το γλεντήσατε?
Eδώ ήσυχα πράγματα, όχι ότι είχα και ιδιαίτερη διάθεση για περισσότερα. Από την στιγμή που απουσιάζει το ταίρι από κοντά μου, είμαι πιο ήσυχη. Και ναι είμαι από τα άτομα που ακούγανε Mariah και All I want for Christmas is you και αναστέναζα. Τι σου κάνει ο έρωτας..! Υπομονή και σύντομα θα γκεσταπίζω δίπλα του, όπως μου λέει κι αυτός.
Σκεφτόμουν μιας και ακολουθώ blogs μαγερικής(γιατί ναι μεν πάντα μαγείρευα καλά, αλλά με έχεις πιάσει ένα κόλλημα τελευταία) και ομορφιάς, να φτιάξω και εγώ ένα. Δεν ξέρω ακόμη αν το βάλω σε αυτό το ήδη παραμελημένο blogakion η θα είναι ένα καινούργιο.
Πάντως θα λέει για τις προσπάθειες να μου βγει καλό το σουφλέ σοκολάτας και το πως να βάζεις το eyeliner σωστά. Ε τι στο καλό έκανα τόσο καιρό μαθήματα? Να μην πω τις γνώσεις μου κι αλλού και να δουν πόσο σοφή είμαι? Ok ok εκτροχιάστηκα κάπως.. επανέρχομαι σε τάξη.
Αυτό είπα να κάνω τουλάχιστον στο blog μου. Τώρα με τα άλλα, στέλνουμε βιογραφικά μπας και βρούμε καμιά δουλειά γιατί πρέπει να μαζέψω λεφτά για συγκεκριμένο σκοπό!
Η μήπως να κάνω ότι έκανε μια κοπέλα στο twitter και άνοιξε λογαριασμό και της έβαζαν λεφτά όσοι ήθελαν γιατί ήθελε να πάρει νέο μίξερ? Ναι, καλά διάβασες και αυτό δεν είναι τίποτα..! Το καλοκαιράκι μέσω του twitter μια κοπέλα κατάφερε να μαζέψει λεφτά για να πάει Ινδία για να βρει θεραπεία για την αρρώστια που τόσα χρόνια την ταλαιπωρεί!Κοίτα εδώ .
Κάτι τέτοια βλέπω και χαίρομαι γιατί ότι και να λένε για social networking κλπ κάπου μας έχει βοηθήσει.
Εσείς αλήθεια τι διαφορετικό η καινούριο θέλετε να κάνετε τώρα με την νέα χρονιά?

1 σχόλιο:

Black Rose Dragon Lady είπε...

Εγώ θα ήθελα με τη νέα χρονιά να αρχίσω κολύμπι και ίσως να αρίσω να διαβάζω περισσότερο ξανά!

Εντ ντοντ γουόρι. Μια χαρά θα τα πας στη μαγειρική....τζούνιορ σhεφ μου εσύ!!! =D

Πι.Ες. Όι να κρούσεις το σπίτι κόρη. Τζιαι που να μετακομίζεις μες το χειμώνα. =p