8 Ιανουαρίου 2012

Αmusement Park

Όχι όχι δεν γράφω για κάποιο λούνα παρκ που πήγα τις προάλλες. Αυτό είναι το όνομα του νέου μου ιστολόγιου που θα έχει σχέση με την ομορφιά. Να δίνω και να παίρνω συμβουλές ομορφιάς.
Τώρα θα μου πεις γιατί το ονόμασα έτσι το blog. Γιατί όποτε πήγαινα σε κατάστημα καλλυντικών για μένα ήταν λες και πήγαινα σε λούνα παρκ. Χαιρόμουν σαν μικρό παιδί που ήμουν ανάμεσα σε τόσα παιχνίδια. Δεν το λές και λογικό ε?
Ε μην ανησυχείς, ούτε γω είμαι λογική. Οπότε μια χαρά μου ταιριάζει.
Οπότε άμα θέλετε δώστε μου ιδέες για τι να γράφω. Εγώ έχω ιδιαίτερο κόλλημα με τις σκιές και γενικά τα μάτια, οπότε πειραματίζομαι συνέχεια και μπορεί σε κάποια φάση να ανεβάσω και βίντεο.

Άμα με βαριέστε, τότε βρείτε μου δουλειά σε MAC ή Sephora και θα σας αφήσω ήσυχες μην ανησυχείτε!
Να περνάτε πάντα καλά, ότι κι αν κάνετε! :)

6 σχόλια:

μαριλού είπε...

έχεις ένα πολυ ομορφο και γλυκο blog..μου εφερε στο μυαλο κατι απο θάλασσα κατι ηρεμο και μαρεσε!!
Σε αντιθεση με σεν εγω δν 3ερω πολλα για τα μάτια όμως λατρευω τα νυχια! Μαρεσουν παντως πολυ τα video οπως και στις περισσοτερες οποτε ναι ανεβασε!! καλη αρχη!

Black Rose Dragon Lady είπε...

Πολύ ωραίο και επικοδομητικό ρεζολούσhιον Daydreamer μου! Να κάνεις κάτι που σου αρέσει και σε ευχαριστεί και θα επωφεληθούν και άλλες γυναίκες, είμαι σίγουρη! ;-)

Daydreamer είπε...

Σε ευχαριστώ @PiChunTEr και μην ανησυχείς κάτι θα βάλω και με τα νύχια αν και εσύ σαφώς τα ξέρεις καλύτερα απ' ότι είδα!!

@Λουκρεζια μου σε ευχαριστώ!! Να ξέρεις όμως σε αρκετά θα σε έχω σαν πειραματόζωο.. γιατί αν δεν βοηθήσεις εσύ first who will? :P

Claire D. T είπε...

Έχεις πολύ όμορφο blog :) Χάρηκα για το follow και μου δόθηκε η ευκαιρία να το ανακαλύψω!! Θα παρακολουθώ και το νέο σου blog..

Καλή αρχή
Φιλιά
Claire

Fashionable Rose είπε...

poly omorfi idea i onomasia! :) kai ego niotho sixna to idio otan pigaino shopping genikos!

Daydreamer είπε...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια Claire και Fashionable Rose. Για το όνομα του ιστολόγιου δεν είμαι σίγουρη ακόμη αν και όντως με αντιπροσωπεύει, αλλά μου είπαν να βάλω το stardust beauty που είναι και η διεύθυνση του blog. Εσείς τι λέτε?